May 13, 2021

TUV Rheinland – Χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φτάσετε στους δέκτες αυτοκινήτου

Θα ήθελα να μοιραστώ μερικές βασικές πληροφορίες σε ένα έργο κοινωνικών μέσων που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Ο σκοπός είναι να σας δώσουμε κάτι που θα μπορούσατε να πάρετε στους πελάτες σας ή να υλοποιήσετε τον εαυτό σας.

Ίσως αξίζει να το διαβάσετε αν δεν εκτελείτε μόνοι σας εκστρατείες κοινωνικών μέσων που αφήνουν τον πελάτη και τους πελάτες τους 100% ικανοποιημένους.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Αυτή η εκστρατεία είναι για το TÜV Rheinland. Παρέχουν τεχνικές πιστοποιήσεις για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών συσκευών και λειτουργούν σε περισσότερες από 60 χώρες.

Είναι επίσης υπεύθυνοι για τις τεχνικές επιθεωρήσεις αυτοκινήτων στη Γερμανία. Η Γερμανία έχει πολύ απαιτητικά πρότυπα ασφαλείας για τα αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα ελέγχονται διεξοδικά κάθε 1 ή 2 χρόνια. Τυχόν τροποποιήσεις σε ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία μπορεί πολύ γρήγορα να καταστήσουν παράνομη την οδήγηση.

Ως εκ τούτου, οι παράνομοι συντονισμοί αυτοκινήτων και το TÜV έχουν παραδοσιακά μια μάλλον «προκλητική» σχέση.

ΤΟΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Το επίκεντρο είναι σε 4 μεγάλες πλατφόρμες. Αντί να σπαταλάμε προσπάθειες και χαλαρή εστίαση με την παρουσία κάθε όπου:
– Facebook
– Twitter
– Flickr
– YouTube

Το YouTube και το Flickr είναι ευρέως γνωστά στη Γερμανία και έχουν μια αρκετά αξιοπρεπή βάση χρηστών. Το Friendfeed είναι το εργαλείο μας για τη δημιουργία ροών που ενσωματώνουμε σε άλλους ιστότοπους.

Το Twitter εξακολουθεί να είναι ένα πολύ πρώιμο εργαλείο υιοθέτησης. Η BMW διεξήγαγε μια καμπάνια για το επερχόμενο X1 με μεγάλη δύναμη από μια αυστριακή εταιρεία πίσω από αυτήν. Είχαν 72 οπαδούς στο Twitter μετά από 2 εβδομάδες και θεωρήθηκε τεράστια επιτυχία – αυτό σας δίνει μια ιδέα για τους αριθμούς στο Twitter στη Γερμανία.

Όσο για το Facebook:
Το StudiVZ είναι ένας κλώνος μιας παλαιότερης έκδοσης του Facebook – χωρίς όλα τα widget και τα πρόσθετα και τις εφαρμογές της τελευταίας έκδοσης του Facebook. Είναι ακόμα ο # 1 ιστότοπος κοινωνικών μέσων στη Γερμανία. Αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο Facebook και να φτιάξουμε μια σελίδα θαυμαστών γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι εκεί θα μετακινηθεί η ορμή. Μας αρέσουν οι προηγμένες ευκαιρίες των σελίδων θαυμαστών του Facebook και αυτός ήταν ένας καλός τρόπος για να τις δείξουμε σε ένα ευρύτερο κοινό.

ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑ
Το όνομα της καμπάνιας έπρεπε να συνδεθεί με το κοινό: Το Leg Mich Tiefer θα μπορούσε να μεταφραστεί ως “χαμηλώστε τη διαδρομή μου”. Ένα νευρικό όνομα από τα πρότυπα τους. Αλλά το TÜV είχε το θάρρος να το ακολουθήσει.

Το ίδιο λογότυπο και ένα φόντο εφαρμόζεται σε όλες τις πλατφόρμες, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να τα αναγνωρίσουν εύκολα ως μέρος της συνολικής καμπάνιας (δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω).
If you cherished this article and you would like to receive more info relating to KTEO kindly visit the webpage.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Το TÜV δεν είχε κανένα βίντεο για να ξεκινήσει, ευνόησε άλλα βίντεο που θα ήταν ενδιαφέρον για το κοινό τους.

Το TÜV είχε διαθέσιμες εικόνες αυτοκινήτου συντονισμού και χρησιμοποίησε τις καλύτερες για τη φόρτωση του λογαριασμού Flickr με ποιοτικό περιεχόμενο.

Άρχισαν να παρακολουθούν ιστολόγια αυτοκινήτων στις ΗΠΑ στο Twitter και μετέφρασαν τα καλύτερα νέα στα γερμανικά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Το Friendfeed χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των ροών (Twitter, Flickr, YouTube) στην ίδια την πύλη συντονισμού TÜV.

Διάφορα widget μεταφέρουν αυτόματα νέο περιεχόμενο αυτόματα στη σελίδα θαυμαστών του Facebook.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι βασικές εργασίες, το επίσκεψη EMS – το μεγαλύτερο σόου συντονισμού αυτοκινήτων στην Ευρώπη – χρησίμευσε ως σκηνή για τη δημιουργία περισσότερου περιεχομένου (βίντεο και εικόνες).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

Το TÜV είναι πολύ ευχαριστημένο με το πόσο καλά επιτεύχθηκε το κοινό-στόχο. Ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.
Έλαβαν πολλά μηνύματα από τους Tuning Fans μεταξύ αυτών των γραμμών: “Ωραίο! Δεν θα σκεφτήκαμε ποτέ ότι το TÜV θα έκανε κάτι σαν αυτό”
Έπιασαν επίσης πολλούς bloggers και τον Τύπο με έκπληξη. Πρόκειται για μια βιτρίνα στοχευμένης χρήσης πολλαπλών πλατφορμών κοινωνικών μέσων – γίνεται από την κυβέρνηση;
Οι υπάλληλοι του ίδιου του TÜV αισθάνονται επίσης πολύ θετικοί για τη νέα διαδικτυακή παρουσία. Οι εργαζόμενοι θα εισαχθούν και θα εκπαιδευτούν στη χρήση των κοινωνικών μέσων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *